Víkenďák v Desné

podrobné informace

Nazdar,

mám pro Vás pár informací k víkenďáku v Desné😉.

Nejdůležitější věc- protože nebylo dostatek volných míst v autobusu, pojedeme na dvě etapy. Mladší děti budou mít sraz v 16:00 na autobusovém nádraží na Černém mostě na nástupišti č. 7. Starší pak na stejném místě, ale až v 18:00. Přesný seznam jmen, kdo v kolik pojede najdete pod tímto příspěvkem.


Jídlo bude zajištěné od páteční večeře do nedělního oběda. Pokud má některé z dětí zvláštní potřeby, dietu… Dejte mi, prosím nejpozději zítra vědět. Na cestu tam dejte dětem pití a malou svačinu. Večeře bude trochu později.😉


Co s sebou?Turistické boty, pláštěnku, bundu (jedeme na hory), čepici, sadu oblečení na chození (v sobotu půjdeme na výlet), sadu oblečení do chaty, oblečení na hry venku a k večernímu táboráku (něco, co se může ušpinit, teoreticky i zničit), přezuvky, ponožky a spodní prádlo (3x), pyžamo ,hygienické potřeby (kartáček, pasta, ručník, mýdlo…), čelovka/baterka, spacák, plecháček. Může se hodit: drobné kapesné, notes a psací potřeby, starší děti průkaz k ověření věku.


Cena výletu: 330,- (Budeme vybírat u autobusu)

Návrat v neděli v 17:17 na Pávovské náměstí nebo v 16:26 na vlakové nádraží Vysočany (pokud si budete vyzvedávat děti ve Vysočanech, dejte nám prosím vědět předem).

Těšíme se!

Sraz v 16:00 mají: Vítek, Jenda, Emča, Evička, Lída Ď., Darinka M., Leontýnka F., Míla a Vítek F., Markétka P., Anetka D.

Zbytek v 18:00.

Uložit odkaz do záložek.